DSC_0395-HDR.jpg
2023_08_15_50392-HDR.jpg
2023_08_15_50386-HDR.jpg
2023_08_15_50389-HDR.jpg
2023_08_15_50394-HDR.jpg
Exkluzív
Bez provize
Lukrativní nabídka

Byt 2+kk, 50 m2

Praha 8 — Karlín
Číslo objektu699717PRONÁJEM (facility)
Dispozice
2+kk
Plocha
50 m²
Balkón ano
Cena 29.000 
Prodejní stav objektuvolný
Lokalita Praha 8 - Karlín
Metro
B - Křižíkova
Oddělení pronájmu
Oddělení pronájmu
VESSAN Facility

Info

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu od přímého vlastníka (neplatíte žádnou provizi) nový byt o dispozici 2+kk, nacházející se v nově vybudovaném komplexu Port Karolína v žádané lokalitě v Praze 8 -Karlín.  Nový  byt 2+kk o celkové výměře (ploše) 50 m2 se nachází v 7. NP a náleží k němu balkon o velikosti 8 m2 a sklepní kóje. Jednotka disponuje prostorným obývacím pokojem, vybaveným novou značkovou nadstandardní vestavěnou kuchyňskou linkou Hanák včetně kvalitních spotřebičů (lednice s mrazákem, indukční varná deska, myčka na nádobí, pečící trouba, digestoř) a samostatnou ložnicí. Koupelna má vanu a pračku, WC. V bytě je dostatek úložných prostor. Byt se pronajímá částečně zařízen.

Je vhodný pro toho, kdo hledá klidné a tiché bydlení v centru města, kde je vše blízko a na dosah. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Volný od1.12.2024
Typ vlastnictvíosobní
Podlaží / Celkem podlaží7. NP
Specifikum objektus balkonem
Sklep ano
Vybavenčástečně
Poplatky 4873 Kč +záloha na elektřinu
Konstrukce budovymonolit, cihla
Stav budovynovostavba
Stav objektůnovostavba
Energetická třídaB

Lokalita

Port Karolína je úspěšným rezidenčním komplexem v samém srdci Karlínu, který nabízí bydlení v nejrůznějších kategoriích. Ve 4 etapách komplexu postupně vyrostlo 580 bytových jednotek. Za rohem je Rohanské nábřeží a cyklostezky, vedoucí podél Vltavy.

100 metrů
do zastávky MHD
10 minut
do centra
500 metrů
do parku

Zajímavá místa v okolí

Stanice Křížíkova
Stanice Křížíkova
metro
Park Vítkov
Park Vítkov
park
Karlínské náměstí
Karlínské náměstí
park
Euforie-Fitness & Wellness Karlín
Euforie-Fitness & Wellness Karlín
sport a rekreace

Správa VESSAN Facility - bydlete bez starostí

O správu a technický servis této nemovitosti se stará zkušený tým VESSAN Facility. Za pronájem a správu neplatíte žádnou provizi. Svým nájemníkům dlouhá léta garantujeme bezstarostný pronájem po celou dobu trvání smlouvy a technickou podporu (přehled o platbách, transparentní a férové vyúčtování služeb, prodloužení smlouvy, zajištění oprav).

Poptávka
Prohlídka
Smlouva
Platba
Předání klíčů

Používáme k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit.

Více informací & nastavení